Waarborg zelf je PE-punten

2018-02-02
Zoals bekend is dit jaar het KRV (KwaliteitsRegisterVinolgen) gestart. Je bent zelf verantwoordelijk dat deze PE-punten uiteindelijk op jouw PE-punten rekening worden bijgeschreven. Hoe doe je dat?


PE´s (PermanenteEducatiePunten)  behaal je bij o.a. cursus, college, lezing, seminar, studiereis als deze zijn aangemeld door de organisator en voldooen aan de toetsingsvoorwaarden. 

Wanneer je je aanmeldt in het nieuwe register via www.registervinoloog.nl  krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam is je KRV registratienummer.  Op die website kan je altijd je status zien van hoeveel PE-punten je hebt.

Om er zeker van te zijn dat jouw PE-punten in het KRV worden opgenomen voor VVN activiteiten dien je zelf dit nummer in onze ledenadministratie in te voeren bij je eigen gegevens.

Hoe doe je dit?

 
  • Ga naar tabblad Leden en zoek je eigen naam

  • Klik op Wijzig persoonsgegevens


  • Onderaan de pagina vul je je KRV-nummer in

  • En daaronder relevante Info over je zelf, (wijn)werk of interesse wat bij je profiel komt te staan


In 1e instantie in de aanloopfase van het KRV exporteren wij de daadwerkelijke individuele presentiemeldingen bij VVN activiteiten naar de KRV beheerder (PR-online) omdat nog niet iedere (VVN) vinoloog zich nu al heeft ingeschreven (doe dit dus wel snel als je je PE-punten wil laten registreren om je als RV´er te kunnen blijven onderscheiden van een gewone vinoloog...).

Al snel gaan wij de presentiemeldingen niet meer individueel laten opvoeren maar middels collectieve bestanden (dit ter voorkoming van dubbele administraties). Indien een aanwezige dan nog niet is ingeschreven in het KRV worden er dus geen PE-punten bijgeschreven.


Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord