Voor vvn leden

Log in met e-mailadres en wachtwoord
om aan te melden voor activiteiten en
ledengegevens te bekijken.

Uw e-mailadres
Uw wachtwoord

Activiteiten

Masterclass 'Wijn-spijs moet een feest zijn' met Hans Melissen

03 december 2018

Herberg Den Rooden Leeuw, Amerongen (10 uur - 16 uur)

Hierbij wordt op basis van een volwaardige lunch in vijf gangen een fantastische wijn-spijs-ervaring gedeeld, waarbij ook voldoende ruimte wordt geboden voor discussie. De vijf gangen zullen worden op geluisterd door bij elke gang twee wijnen te proeven en te bespreken.

Doelstelling
Het belichten van wijn-spijs vanuit een andere en praktische benaderingswijze, waarbij verrassende combinaties worden verzorgd en: Hoe leer je je gasten te genieten van een wijn, waar ze eerst nog een 'klacht' over hadden.


Hans Melissen, schrijver van diverse boeken over en met wijn: Château Poeha, Vloeibare Liefde, Verhalen met een slok op, Wijnen met een lange Neus en Kom Vul De Glazen!, Fransen Kunnen Niet Koken... en Hebben Geen Verstand Van Wijn! (die ook onder de titel: "Over Rare Druiven En Vrolijke Fransen" verscheen in de wijnhandel), Het Festijn van Kaas & Wijn, Het Festijn van Vlees en Wijn, De Wijngek, 

Culibaby - de grootste sterrenkoks koken voor de allerkleinsten, Met liefde geschonken in samenwerking met Thérèse Boer en Reisgids voor levensgenieters.

Daarnaast is Hans ook bekend als scenarioschrijver van vele televisieseries en als regisseur van de programma’s van Rik Felderhof. Maar bovenal is hij al meer dan 25 jaar verantwoordelijk voor de wijnkeuzes bij de uitgebreide menu’s van de Cuisine Culinaire Amsterdam.

Herberg Den Rooden Leeuw is gevestigd in een karakteristiek rijksmonument en ligt op een prachtige plek aan de rand van Amerongen.

Eigenaar Gert te Roller (chefkok) en Petra Matthes (gast­vrouw) vinden het een uitdaging om exquise wijn-spijscombinaties te bereiden en te serveren.

 

Wanneer: 
Maandag 3 december 2018, aanvang 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)


Waar:
 
Den Rooden Leeuw, Drostestraat 35, 3958 BK Amerongen

 

Aanmelden
Via Aanmelden button rechtsonder op webpagina.

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord