Voor vvn leden

Log in met e-mailadres en wachtwoord
om aan te melden voor activiteiten en
ledengegevens te bekijken.

Uw e-mailadres
Uw wachtwoord

Activiteiten

2e editie Nederlands kampioenschap blindproeven

26 mei 2019

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Essentie NK
De 2e editie van NK blindproeven vindt plaats op zondag 26 mei 2019 en zal worden omlijst met verschillende aanvullende activiteiten. Fred Nijhuis benadrukt dat het NK niet alleen een uiterst sportieve krachtmeting met een bijzondere mix van plezier, kennis en kunde is. Het is tevens de officiële selectie van het team dat Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het WK in Frankrijk, een initiatief van het gerenommeerde wijnmagazine La Revue du vin de France (RVF). NCS en haar partners stellen professionele én particuliere wijnkenners uit Nederland in staat om zich via het NK te kwalificeren voor deelname aan het WK in Frankrijk, dat op 11 en 12 oktober 2019 zal plaatsvinden in Château de Chambord, één van de mooiste en grootste kastelen in Frankrijk.


Premium partner
Le Vin en direct uit Delden, zal tot en met 2023 als premium partner van het evenement optreden en tevens de hoofdprijs voor haar rekening nemen. Het NK blindproeven wordt met ingang van 2019 gepresenteerd onder de naam CONCOURS LE VIN EN DIRECT, met Nijhuis Consultancy & Services als exclusieve organisator en ‘de strijd om de Nijhuis wisseltrofee’, als aanvullende titel.


Supporting partners
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
in Soesterberg is eveneens een nieuwe- en minstens zo belangrijke- partner. Als toplocatie staat zij garant voor de ambiance én service die volledig aansluiten op de essentie van het NK. Door meerjarige afspraken met de partners krijgt het NK blindproeven de komende jaren een vaste plaats én moment op de Nederlandse proefagenda: telkens op de laatste zondag van mei. Fotostudio Ingrid Driessen heeft wederom haar medewerking aan het NK bevestigd en zal tijdens de volgende edities de fotoreportages voor haar rekening nemen. Daarnaast borgen ook diverse andere partners de continuïteit van toekomstige edities.


Le Vin en direct
Le Vin en direct uit Delden is importeur van enkele van de meest gerenommeerde wijnhuizen ter wereld en verzorgt o.a. de exclusieve distributie in Nederland van Franz Hirtzberger, Georges Vernay, Romano Dal Forno, Masseto, Pingus, Vega Sicilia en Domaine de la Romanée-Conti. Henk Maas, eigenaar van Le Vin en direct, vierde dit jaar het 25-jarig bestaan van het door hem opgerichte bedrijf met een reeks uiterst exclusieve proeverijen. De meerjarige samenwerking met NCS toont aan dat Le Vin en direct ook de komende jaren zeer actief zal blijven op het gebied van evenementen die bijdragen aan de toename van wijnkennis, -ervaring en -beleving in Nederland.


Kontakt der Kontinenten

René Giel, directeur van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, is minstens zo enthousiast, zeker gezien de overeenkomsten van de niet-commerciële doelstellingen van het NK blindproeven en de ideologie achter deze bijzondere ontmoetingsplaats.

Bron: Persbericht Nederlands kampioenschap blindproeven. Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Fred Nijhuis, eigenaar NCS.
Telefoon: (+31) 0641165702 www.fred-nijhuis.nl of fred@fred-nijhuis.nl