Voor vvn leden

Log in met e-mailadres en wachtwoord
om aan te melden voor activiteiten en
ledengegevens te bekijken.

Uw e-mailadres
Uw wachtwoord

Activiteiten

DREAM BIG CALIFORNIA WINE TASTING

06 mei 2019

het QO Hotel in Amsterdam (13:30 uur - 18:30 uur)

DREAM BIG CALIFORNIA WINE TASTING

 

 

 

 


Wij nodigen u van harte uit op onze DREAM BIG CALIFORNIA WINE TASTING op maandag 6 mei 2019 in het QO Hotel in Amsterdam. U bent ook uitgenodigd voor één van de twee seminars die Cees van Casteren MW geeft over zijn unieke road trip door California die hij onlangs met 50 Masters of Wine maakte.

Reserveer deze week uw ticket voor het seminar want dit zit snel vol.

 

Programma
Datum: maandag 6 mei 2019
Grand Tasting: 13.30 - 18.30 uur
Seminar I: 14.00 - 15.00 uur
Seminar II: 16.00 - 17.00 uur
Winemaker's dinner: vanaf 18.30 uur
Locatie: QO Hotel, Amstelvlietstraat 4, 1096 GG Amsterdam

 

Tegenover metrostation Spaklerweg
Parkeergelegenheid onder het hotel en op het naastgelegen parkeerterrein

 

 

 

 

13.30 - 18.30 uur: GRAND TASTING

Ruim 100 Californische wijnhuizen en importeurs presenteren meer dan 500 wijnen. Vele van deze wijnen zijn nog niet op de Nederlandse markt verschenen. Wij geven u graag de primeur.
Bekijk hier de complete lijst van de deelnemende wijnhuizen.

Tijdens de proeverij kunt u ook exclusieve hapjes proberen van Nice to Meat, de onderscheiden leverancier voor topgastronomie.

 

 

 

SEMINAR: CEES VAN CASTEREN’S MASTER OF WINE ROAD TRIP

Exclusief voor genodigden uit de gastronomie en vakhandel verzorgt Cees van Casteren MW tweemaal een seminar waarin hij zijn ervaringen deelt over de unieke road trip door California die hij onlangs met 50 Masters of Wine maakte. Cees is Nederlands meest gerespecteerde specialist op het gebied van de Nieuwe Wereld. Tijdens het seminar presenteert hij zeer bijzondere en enkele hier nog niet bekende wijnen uit diverse wijnstreken en bespreekt de uiteenlopende wijnstijlen.

14.00-15.00 uur seminar: Cees van Casteren’s Master of Wine Road Trip

16.00-17.00 uur seminar: Cees van Casteren’s Master of Wine Road Trip

 

Het aantal plaatsen voor deze seminars is beperkt. Wij raden u aan zich snel op te geven voor één van deze seminars. Wij vragen u € 25 borg. Als u nadrukkelijk bent uitgenodigd en aanwezig bent op het seminar, krijgt u uw borg weer retour. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk om andere mensen ook een plaats te gunnen. Tot en met 28 april 2019 kunt u uw entrée voor het seminar kosteloos annuleren. Bij annuleren na deze datum wordt de borg niet teruggestort.

 

Vanaf 16.30 uur worden ook consumentenlezers van Perswijn verwacht op deze Grand Tasting.

 

 

 

Impressie van de road trip door California.

 

WINEMAKER’S DINNER

Aansluitend kunt u deelnemen aan het speciale winemaker’s dinner in het QO-Hotel, het nieuwste vijfsterren hotel in Amsterdam en winnaar van de International Design Award en de Sustainability Award. Afgestemd op de bijzondere Californische wijnen stelde de chef een speciaal 3-gangen diner voor u samen. Laat uw zintuigen prikkelen door de heerlijke wijn-spijs combinaties. Wij bieden u het Winemaker’s dinner aan voor € 42,50 p.p. Hierbij inbegrepen zit:

    • 3-gangen seizoensmenu
    • Begeleidende wijnen
    • Zelfgebotteld water en brood

Reserveer tijdig i.v.m. beperkte beschikbaarheid: hallo@qo-amsterdam.com

 

 

 

Kunt u geen tickets bestellen?

Mocht u niet (meer) werkzaam zijn in de wijnsector, dan kunt u helaas alleen tickets bestellen voor het consumentengedeelte. Mocht u toch vinden dat u werkzaam bent als professional, dan ontvangen wij graag uw KvK inschrijving op uw naam of uw arbeidscontract zodat we u toegang tot het professionalsysteem kunnen geven.