Voor vvn leden

Log in met e-mailadres en wachtwoord
om aan te melden voor activiteiten en
ledengegevens te bekijken.

Uw e-mailadres
Uw wachtwoord

Activiteiten

Aanbieding VVN-leden voor de "8th World Atlas of Wine" met signeersessie Jancis Robinson MW.

10 oktober 2019

Amstel Hotel, Amsterdam (16:30 uur - 18:30 uur)

Aanbieding VVN-leden voor de

Van de volledig vernieuwde achtste editie van de World Atlas of Wine zegt Andrew Jefford, Decanter: " If I owned only one wine book, it would be this one."

De achtste editie is een volledig herziene uitgave waarin alle veranderingen op wijnbouwgebied van de afgelopen tien jaar zijn meegenomen. Alle wijngebieden in de wereld staan erin en alle kaarten zijn herzien, 22 nieuwe kaarten toegevoegd, en dat heeft geleid tot een fenomenaal boekwerk van 416 pagina’s en een enorme rijkdom aan kennis. Deze editie is ook voorzien van mooiere foto’s dan ooit tevoren.

Maar weinig boeken over wijn kunnen bestempeld worden als ‘classic’ maar voor mij is dit een onvervalste klassieker waarvan er maar weinig zijn op de wereld. Ik vind het persoonlijk een onmisbaar boek, een boek dat thuishoort op de boekenplank van elke vinoloog.

Nu kan ik leden van de VVN een exclusieve aanbieding doen: verzeker je nu van de achtste editie en het boek zal 10 oktober klaarliggen in Amsterdam. Je zult dan onderdeel worden van een exclusieve wijnaudiëntie bij Jancis en zij zal persoonlijk jouw exemplaar signeren.

 

Vaste boekenprijs 8th World Atlas of Wine: €59,95
Signeersessie Jancis Robinson MW: 10 oktober 2019
Plaats: Amstel Hotel, Amsterdam
Tijd: 16.30uur

 

Ben je geïnteresseerd, laat het Cees van Casteren dan weten via: info@ceesvancasteren.com

 

Nog meer lofuitingen:
 
"Like a good bottle of wine, you'll find yourself going back to it again and again... - Edward Deitch, NBC/today.com

"The World Atlas of Wine belongs on your shelf... The essential rootstock of any true wine lover's library. A multi-layered snapshot of wine and how it has evolved." - Dave McIntyre, Washington Post