Schrijf je nu nog in voor één van de komende VVN activiteiten

2018-08-15

Binnenkort zijn er weer diverse VVN activiteiten. Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu nog even zodat je zeker weet dat je kan deelnemen.

  • Maandagavond 20 augustus: EXAMENTRAINING 2018  voor vinologen in opleiding om hen voor te bereiden op het proeftechnisch examen. Aanmelden kan hier.

  • Zondagmiddag 2 september: PROEF BEKROONDE NEDERLANDSE EN BELGISCHE WIJNEN bij Bentinck (Kasteel Amerongen). Een feestelijke uitreiking van de medailles en wijngaard erkenningen,  gewonnen bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2018. Kom je mee proeven van de topwijnen van de Lage Landen? Gratis voor VVN-leden en aangemelde gasten. Voor mee informatie klik hier.

  • Weekend 29 + 30 september: CULINAIR WIJN-SPIJSWEEKEND IN ZEELAND. Ons wijnweekend wordt een (nieuw) traditie bij de VVN. Dit jaar gaan wij naar het prachtige Zeeland,  om preciezer te zijn, naar Schouwen-Duiveland, rond Zierikzee. Het weekend staat in het teken van wijn-spijs met o.a een workshop, een geweldig 4-gangen diner en bezoek aan Wijnhoeve de Kleine Schorre. ZIn om  mee te gaan? Meer informatie en aanmelden kan hier.

  • Dinsdag 2 oktoberCOMPLEXITEIT IN WIJN - BEKEKEN VAN WIJNGAARD TOT WIJN. Wegens succes nu voor de 3e keer deze avond. Waar komt die complexiteit vandaan? En hoe kan die positief worden beïnvloed?  Kom het meemaken en proeven! Aanmelden kan hier.

  • Dinsdagavond 23 oktober: PRACHTIG WIJNMAKERS DINER MET NIELS VERBURG VAN LUDDITE in Steakhouse Terroir” in Leiden In samenwerking met Udo Göebel van WineMatters. en prachttihe wijnen van Niels. Je kan je hier nog aanmelden voor deze avond.
      

     

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord