Reminder: Kom naar de Masterclass 'Wijn-spijs moet een feest zijn' en je bent klaar voor een feestmaaltijd!

2018-11-19

Een op de praktijk gerichte masterclass op maandag 3 december in herberg Den Rooden Leeuw in Amerongen door Hans Melissen met als visie “Wijn-spijs moet een feest zijn!” Neem na afloop de recepten en wijntips mee naar huis voor de komende feestdagen. 

Hierbij wordt op basis van een volwaardige lunch in vijf gangen een fantastische wijn-spijs-ervaring gedeeld, waarbij ook voldoende ruimte wordt geboden voor discussie. De vijf gangen zullen worden opgeluisterd door bij elke gang twee wijnen te proeven en te bespreken. We geven vast een tipje van de sluier met o.a. een hapje met Burrata met avocado met een wijn uit Alto Adige en Slovenië, Hertensuccade met 3 wijnen naast ontvangst hapje/Champagne, tussengerecht met vis en diverse kazen.

Doelstelling
Het belichten van wijn-spijs vanuit een andere en praktische benaderingswijze, waarbij verrassende combinaties worden verzorgd. Wat kan je evt. nog toevoegen. En: hoe leer je je gasten te (laten) genieten van een wijn, waar ze eerst nog een twijfel over hadden of die wel past(e). Kortom: je gaat direct met handvaten weer naar huis.

Waar: Centraal in Nederland: Herberg Den Rooden Leeuw, Drostestraat 35, 3958 BK Amerongen.

Interesse?

Kijk voor alle informatie en aanmelden hier op onze website.

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord