Extra activiteit: Alto Adige op herhaling (bij Nederlands Gilde van Sommeliers)

2018-10-31

Voor alle Vinologen die de Alto Adige proeverij en/of excursie vorig jaar hebben gemist, bieden we je as. maandag 5 november de ultieme herkansing aan naar een van de allermooiste wijngebieden ter wereld. Met een van de allermooiste wijnstijlen ter wereld ook.

Wijnstijlen die als het ware the best of both worlds wat Oostenrijk en Italië combineren. En dat kan wel kloppen want Alto Adige heeft een heuse Oostenrijkse kant van de medaille. Niet alleen spreken de meeste mensen in Alto Adige Duits, ook heet het gebied Süd Tirol -naast Alto Adige.

Deze proeverij is ontworpen voor het Nederlands Gilde van Sommeliers en Vinologen. Niet minder dan 17 wijnen staan op de proeftafel van Cees van Casteren MW die geflankeerd zal worden door twee producenten uit het gebied zelf.

De presentatie en proeverij (inclusief alle wijnen, boekje over Alto Adige en proefformulier) wordt u aangeboden door het Consorzio van Alto Adige. Indien u geïnteresseerd bent, kan ook deel worden genomen aan een prachtige lunch bij Flicka (tegen bescheiden bijdrage).

Datum: as. maandag 5 november, 2018
Plaats van handeling: Restaurant Flicka, Kerkdriel https://restaurant-flicka.nl/ (BERM 47, 5331 KL, KERKDRIEL)
Tijd: 10.00u inloop met koffie; 10.30u-12.30u proeverij; aansluitend lunch.

Kosten proeverij voor Vinologen: gratis (mogelijk vanwege sponsoring door Consorzio van Alto Adige!)
Aanmelden kan hier.

Kosten lunch: €40 (ter plekke betalen); deelname aan lunch graag even bevestigen aan nieuws@vinologen.net zodat we Flicka kunnen informeren (no show is dan wel betalen).

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord