Champagne (verwen) lunch met Anja Vondenhof op 23 juni

2019-06-23

Verwen lunch, 4 gangen met telkens 2 champagnes per gang, in restaurant Floris, Rotterdam, nu ook voor niet leden van de Verenigde  Vinologen Nederland en hier zijn weer PE punten mee te verdienen.  

Speciaal voor de leden van de Verenigde  Vinologen Nederland organiseert de VVN een Champagne lunch met Champagne ambassadeur Anja Vondenhoff.
De lunch biedt een keur aan spannende gerechten die gecombineerd worden met gewaagde wijnen uit het Champagnegebied. Champagne is door haar hoge zuurgehalte en vaak kleine hoeveelheid suiker namelijk ideaal te combineren met veel ingrediënten. Deze bijzondere lunch zal plaatsvinden op 23 juni 2019 in restaurant Floris, aanvang 12.00 uur.Anja Vondenhoff is expert op het gebied van wijn en spijs, Champagnekenner (in 2011 was ze Europees Champagne-ambassadeur) en docent aan o.a. de Wijnacademie. Daarnaast is ze Vinoloog, sommelier én Weinakademiker. Anja zal de lunch niet alleen voorzien van deskundig commentaar, maar ook uitleg geven over het combineren van Champagne en andere wijnen met spijs. Restaurant Floris, oftewel in de keuken van Floris, is een culinaire hotspot in Rotterdam.  Patron-cuisinier Floris Versluijs kookt daar de sterren van de hemel vanuit een open keuken. Die open keuken, die de chefs tijdens de steeds wisselende bezigheden laat zien, is een attractie op zichzelf. De tafeltjes zijn daar in een L-vorm omheen gegroepeerd. In samenwerking met Anja  Vondenhoff kookt chef Floris Versluijs speciaal voor VVN leden (en Weinakademikers) een viergangen-lunch met telkens twee Champagnes per gang. Er zijn hier ook PE punten mee te verdienen.
 
De kosten voor deze lunch bedragen €55,- per persoon, inclusief champagnes, koffie, thee en water.
 
Waar: Restaurant In de keuken van Floris, Honingerdijk 259, 3063 AM Rotterdam
Wanneer: Zondag 23 juni 2019, aanvang 12:00 uur.
Kosten: € 55,= voor (aspirant)-leden, € 75,= voor introducees (geen maximum meer).
 
Aanmelden: Champagnelunch
Omdat al aanstaande zondag is mogen niet  VVN leden zich ook aanmelden.
 
Voor meer informatie: Caroline Cocheret 06-12126825  carolinecocheret@live.nl

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

 

Ed Carper 

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord