Vinetiq zoekt passionate sales voor Nederland

2019-05-21

Vinetiq is een Belgisch bedrijf met een eigen wijngaard gespecialiseerd in cool climate wijnen en is op zoek naar een sales voor zuidelijk Nederland 

 

Ons DNA
Wijnwinkels genoeg. En meer van hetzelfde, daar zit niemand op te wachten. Toch? Daarom doen wij het anders. Wij bieden je een duidelijk assortiment van cool climate wijnen, de handtekening van Vinetiq. Geen wijnen die je overal vindt maar een duidelijke keuze van wijnen uit cool climate gebieden. Vinetiq wijnen zijn niet standaard en onze cool climate wijnen ontdekken vraagt wat durf en een scheutje avontuur. Nieuwe smaken, nieuwe wijnen, nieuwe gebieden. Klaar om een stapje buiten de bewandelde paden van de wijn te zetten?

 

Jouw taken?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze prestigieuze portfolio aan cool climate wijnen aan de betere horecazaken, sommeliers, gastronomische restaurants en bedrijven.

Je  actieterrein is voornamelijk het Zuiden van Nederland: Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, maar mooie kansen in het midden van het land laat je niet liggen.
Je initieert en coördineert gerichte sales events.

 

Wie zoeken we?

Je bent een verkoper in hart en nieren met liefde voor gastronomie en stijl. Je hebt al behoorlijk wat ervaring en een stevige technische kennis over wijn, een diploma Sommelier of WSET is een grote troef. Je bent graag onder de mensen, een kei in het opbouwen van relaties en gaat vol voor service en uitmuntendheid. Je kan perfect zelfstandig werken maar je voelt je ook thuis in een team van gelijkgezinden. Doorzettingsvermogen, optimisme en passie zijn je tweede natuur. Je houdt altijd het hoofd koel en je kan uitdagingen met humor en nuchterheid tackelen.

 

Wat bieden we je?

Je wordt deel van een een sprankelende zaak met grote plannen en een uniek team. Ons assortiment is spek naar de bek van de echte wijnliefhebber en een droom voor een solide wijnverkoper. Loon & benefits volgens ervaring en competenties, freelance of vaste dienst.

Solliciteer vandaag!
Mail je motivatie en een recent CV naar jobs@vinetiq.eu
Heb je nog vragen? Je kan altijd even bellen met Pieter (+32 475 85 39 18).