UITNODIGING LUSTRUMFEEST 21 SEPTEMBER 2019

2019-08-20

Beste leden,

Zoals wij al een aantal malen hebben aangekondigd vieren wij op 21 september ons 45 jarig lustrum.  Dit lustrum gaan wij groots vieren met een gala-avond in het Amstel Hotel in Amsterdam! In de prachtige Spiegelzaal met uitzicht op de Amstel. Mag. Wilhelm Klinger, de scheidende Algemeen Directeur van de Oostenrijkse Weinmarketing, is onze Guest of Honor en sponsor van de wijnen die deze avond worden geschonken.

De avond begint met een bruisende boottocht. Om 18:00 worden wij op de Oosterdokskade in Amsterdam tussen het Double Tree by Hilton hotel en het drijvende Chinees restaurant Sea Palace  opgehaald door twee salonboten (De Proost van Sint Jan en de Multatuli). Deze locatie is op een paar honderd meter van zowel het Centraal Station als de Oosterdokparkeergarage.

Wij maken een mooie rondvaart door Amsterdam onder het genot van een goed glas Oostenrijkse wijn en leggen rond 19 uur aan bij het Amstel Hotel. Daar zullen wij genieten van een luxe vier-gangen-diner in de Spiegelzaal met hele speciale wijnen uit Oostenrijk, twee Options Games en een tombola.
 

Vanaf 22.30 uur zullen we het Amstel Hotel verlaten en met dezelfde boten terugkeren naar de Oosterdokskade. Ondertussen zal er op beide boten een wijnbar met speciale wijnen uit Oostenrijk open zijn om de avond in stijl af te sluiten.

 
De toegang is slechts €69,- per persoon voor leden en partners/Introducées betalen €79,- Let op maximaal 1 introducee per persoon!.
 
Onderstaand kan worden ingeschreven voor dit lustrumfeest. We kunnen 120 personen een plaats geven in de de Spiegelzaal van het Amstel Hotel. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 
Tot 21 september in Amsterdam!
 
Het bestuur van de VVN
 
Programma:
- Parkeren: Oosterdok parkeergarage, Oosterdok 154, Amsterdam
- Openbaar vervoer: loopafstand van Centraal Station
- 18.00u opstappen op de salonboten, deze liggen aan de Oosterdokskade tussen Double Tree by Hilton en het drijvende Chinese restaurant Sea Palace
- 19.30u aanvang vier-gangen-diner Amstel Hotel
- 22.30u vertrek boten terug naar de Oosterdokskade
- 23.30u aankomst en einde programma
 
Dresscode: Tenue de ville