Ed Carper Vinoloog van het jaar 2020

2020-06-18

Ed Carper de vinoloog van het jaar 2020. Arjen van Sluijs 2e en maar liefst 3 vinologen op de Derde plaats: Juliette Zandbergen. Stefan Boer en Allessandro Matrone.

 

 

 

De Beker en oorkonde werd uitgereikt door onze voorzitter Cees van Casteren en uit handen van Robert Handjes van sponsor de Monnik dranken werd het Lafite Laureaat uitgereikt.

De Monnik Dranken draagt de Vinologen een warm hart toe en stelt daarom, samen met Domaines Barons de Rothschild Lafite, een fraaie prijs ter beschikking: de winnaar wordt met partner uitgenodigd voor een privé bezoek aan en lunch op Château Lafite Rothschild. Ook waren er prijzen voor de tweede en de derde plaats.

 


De finale vond dit jaar plaats op 6 juli bij De Monnik Dranken in Oldenzaal. Dit jaar, door de huidige omstandigheden, in afgeslankte vorm, zonder introducées en andere genodigden, maar de dag was er niet minder geslaagd om. En na een “nek-aan-nek race” met de winnaar van vorig jaar, Arjen van Sluijs, bleek Ed Carper RV de nipte winnaar. Ed Carper is een echte wijnprofessional die met zijn bedrijf Carper Vinum wijnopleidingen en wijnproeverijen in Zaandam verzorgt. 

 

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord