Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Ed Carper Vinoloog van het jaar 2020

Ed Carper de vinoloog van het jaar 2020. Arjen van Sluijs 2e en maar liefst 3 vinologen op de Derde plaats: Juliette Zandbergen. Stefan Boer en Allessandro Matrone.

 

 

Lees meer

NIEUWSBRIEF VVN juni 2020

 

Beste vinologen,

 

Bijgaand de nieuwsbrief van Juni.

 

Namens het Bestuur,

Ed Carper 

Lees meer

Actuele zaken

CORONAVIRUS

 

Vanwege de coronavirus maatregelen waren de activiteiten va 19 maart gestopt. We ziijn nu weer opgestart. Kijk voor de actuele situatie bij de activiteiten en lees hier ons covid-19 protocol tijdens de activiteiten. Van de geplande wijnreizen zijn de Bordeaux reis in juni en de Toscane reis in juni gecancelled. We willen deze reis volgend jaar opnieuw aanbieden.

 

BIJEENKOMST NIEUWE LEDEN

 

- 1 maart 2020: 11:00 uur voorafgaand aan de ALV was er een bijeenkomst gepland speciaal voor nieuwe leden: Echter we hadden ons niet gerealiseerd dat er 2 maart examens zijn. Daarom heeft het bestuur besloten deze bijeenkomst te verplaatsen. Later meer.

 

VINOLOOG VAN HET JAAR 

 

- Ook dit jaar organiseert de Verenigde Vinologen Nederland (VVN) de wedstrijd Vinoloog van het Jaar. Vanwege de toenemende belangstelling organiseren wij dit jaar geen 4 maar 5 voorronden, waarvan 2 in Maarn, 1 in Breda, 1 in Arnhem en 1 in Nootdorp.  Ga naar de activiteitenpagina om je aan te melden.

Lees meer

NIEUWSBRIEF VVN maart 2020

 

Beste vinologen,

 

Bijgaand de nieuwsbrief van Maart.

 

Namens het Bestuur,

Ed Carper 

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 500 vinologen die in 2019 vijfenveertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN