Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Examentraining vinologen in opleiding en reisverslag Puglia online

Lees meer

Michelinster restaurant Brienen aan de Maas is nieuwe locatie voor 4e Verkiezing Nederlandse Aspergewijn

Wij zijn verheugd dat Michelinster restaurant Brienen aan de Maas de nieuwe locatie en restaurant voor 4e Verkiezing Nederlandse Aspergewijn is op zondag 17 februari as. Kom je meeproeven en keuren?

Lees meer

Inzenden wijnen voor 4e verkiezing Nederlandse Aspergewijn

Tot uiterlijk 4 februari kunnen ook VVN leden wijnmakers en wijnhandelaren hun wijnen insturen voor de 4e Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2019. Doe mee en zet je wijn en bedrijf in the spotlight.

Lees meer

Let op: nieuw wachtwoord VVN aanmaken

Beste VVN leden,

 

Door een recent uitgevoerde migratie van onze website is uw huidige wachtwoord niet meer geldig. Wij verzoeken u een nieuw wachtwoord aan te maken middels 'Wachtwoord (opnieuw) instellen' onder de button Inloggen op onze website. Let wel: dat het laatst bekende e-mailadres als gebruikersnaam wordt ingevoerd!

Voor de visueel ingestelden is er een 'proces'-beschrijving in de bijlage beschikbaar.

 

 

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN