Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Actuele zaken

- 1 maart 2020: Zondag 1 maart is de Algemene ledenvergadering om 13:30 u (inloop 13:00u) in Hotel Mitland te Utrecht.  Log in en ga meld je aan.

 

- 1 maart 2020: 11:00 uur voorafgaand aan de ALV een bijeenkomst speciaal voor nieuwe leden: De bestuursleden geven uitleg over de activiteiten van de vereniging,  en uitleg over de website etc. aansluitend een gezamenlijke lunch.

 

- 24 januari j.l. hebben twee bestuursleden het symposium van het KVNW bezocht lees hier het persbericht. Conclusie: het mediterrane dieet met fruit, olijfolie,  elke dag een glas rode wijn bij het eten in combinatie met een gezonde levenstijl word je oud mee.  

 

- 10 juni 2020 Wijnreis naar Toscane (Chianti, Bolgheri en Montalcino), met de Italie expert bij uitstek Fred Nijhuis. (VOL)

 

- 20 februari 2020 , 5 en 19 maart; Save the dates:  masterclasses Zuid Amerika door Cees van Casteren.

 

- 14 september 2020; wijnreis naar de Griekse eilanden Santorini en Kreta

 

- 14 november 2020: wijnreis naar Piemonte

 

- reisverslag Argentinië beschikbaar lees hier

Lees meer

Finalisten Vinoloog van het Jaar 2020 bekend.

 

Na 4 voorronden waaraan in totaal bijna 100 vinologen hebben deelgenomen hadden 23 vinologen zich geplaatst voor de halve finale die woensdag 20 november heeft plaats gevonden in Maarn. De finalisten zijn nu bekend en de finale is maandag 23 maart 2020 op het Mediapark in Hilversum tijdens de grote jaarlijkse wijnproeverij van de Monnik wijnen: de Monnik Wine Experience.

Lees meer

Heb jij ook passie voor wijn?

Onder de titel 'Heb jij ook passie voor wijn' hebben we een korte folder gemaakt voor diverse wervings- en informatie activiteiten. We dagen de lezer(es) uit zijn/haar wijnkennis en proefvermogen op peil te houden door lid te worden van de Verenigde Vinologen Nederland.  

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 500 vinologen die in 2019 vijfenveertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN