Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

HET NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP BLINDPROEVEN

Het toonaangevende Franse wijnmagazine La Revue du Vin de France (RVF) organiseert sinds enkele jaren de internationale blindproefwedstrijd “Championne du monde de dégustation à l’aveugle - World Blind Tasting Championship”.
Lees meer

Vooraankondiging Elzas reis

Van donderdag 29 november tot zondag 2 december 2018 organiseert de reiscommissie een studiereis naar de Elzas. Heb je interesse in deze prachtige reis, meld je dan alvast aan bij Jolande Vos.

Lees meer

Aspergeseizoen 2018 geopend met als thema ‘Asperges, zó klaar zó lekker!’

Het Aspergeseizoen 2018 is geopend
In Markthal Rotterdam is donderdag 5 april het nationale aspergeseizoen 2018 voor geopend verklaard. TV-kok Mathijs Vrieze en Marleen Stegeman, coördinator van Aspergecentrum.nl, brachten een toost uit met een glas Aspergewijn 2018, de ‘August Ziegler Müller-Thurgau’ uit 2017.

Lees meer

Presentaties Cursus Italië door Fred Nijhuis staan online

De 3 modules van de Cursus Italië door Fred Nijhuis staan online onder 'Downloads'

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN