Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

BNNVARA zoekt Vinologen voor programma op 18 december

In januari werkt BNNVARA samen met NPO3 aan een themamaand, Dry January. In deze maand maken we verschillende items rondom dit thema, zowel online als op NPO3. We trappen deze alcoholloze maand af met de zogeheten Nationale Blaastest, een grote kennisquiz over alcohol, gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Tijdens deze test krijgt een panel van 6 BN’ers allerlei vragen om hun kennis over alcohol te testen. 

Lees meer

Schenkers gezocht bij (voorronde) rand Prix Saint-Hubert 24 november

Beste leden,

 

Wij zijn nog op zoek naar twee schenkers tijdens de voorronde van Grand Prix Saint-Hubert 24 november in hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace St. Olofskapel Prins Hendrikkade 59-72 1012 AD Amsterdam

Programa:

 

08:00 uur aanwezig en inschenken van de wijnen voor de wedstrijd.

10.00 uur – aanvang Grand Prix Saint-Hubert
12.00 uur – afsluiting Grand Prix
13.00-14:30 uur – masterclass wijnen uit Centraal/Zuidoost-Europa (Hongarije, Kroätië, Slovenië, e.a.)
Aansluitend – bekendmaking uitslag en huldiging winnaars Prix (de twee beste teams gaan naar de finale op 13 januari tijdens de Horecava)

 

15:30 uur einde doorlopende proeverij.

 

Dus vanaf 10:00 uur ben je vrij om de wijnen te gaan proeven, je krijgt een lunch aangeboden van de VVN en je hebt gratis toegang tot de nieuwjaarsbijeenkomst. Tevens worden de reiskosten worden vergoed.

je kunt je opgeven bij Hans Schers mail naar : ec@vinologen.net

 

 

 

Lees meer

Heb jij ook passie voor wijn?

Onder de titel 'Heb jij ook passie voor wijn' hebben we een korte folder gemaakt voor diverse wervings- en informatie activiteiten. We dagen de lezer(es) uit zijn/haar wijnkennis en proefvermogen op peil te houden door lid te worden van de Verenigde Vinologen Nederland.  

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN