Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

NIEUWSBRIEF VVN maart 2020

 

Beste vinologen,

 

Bijgaand de nieuwsbrief van Maart.

 

Namens het Bestuur,

Ed Carper 

Lees meer

Actuele zaken

CORONAVIRUS

 

Vanwege de coronavirus maatregelen is de finale van vinoloog van het jaar tot een nog nader te bepalen datum uitgesteld (evement van de Monnik wijn gaat niet door) en de masterclass Uruguay, Peru en Bolivia van 19 maart en de vooronde vinoloog van het jaar van 24 maart (maar niet de geplande wijnreizen) zijn tot nader order uitgesteld .

 

BIJEENKOMST NIEUWE LEDEN

 

- 1 maart 2020: 11:00 uur voorafgaand aan de ALV was er een bijeenkomst gepland speciaal voor nieuwe leden: Echter we hadden ons niet gerealiseerd dat er 2 maart examens zijn. Daarom heeft het bestuur besloten deze bijeenkomst te verplaatsen. Later meer.

 

VINOLOOG VAN HET JAAR 

 

- Ook dit jaar organiseert de Verenigde Vinologen Nederland (VVN) de wedstrijd Vinoloog van het Jaar. Vanwege de toenemende belangstelling organiseren wij dit jaar geen 4 maar 5 voorronden, waarvan 2 in Maarn 21-4 en 9-7, 1 in Breda 11-5, 1 in Arnhem 24-3 (tot nader order uitgesteld) en 1 in Nootdorp 24-6. Ga naar de activiteitenpagina om je aan te melden.

Lees meer

Heb jij ook passie voor wijn?

Onder de titel 'Heb jij ook passie voor wijn' hebben we een korte folder gemaakt voor diverse wervings- en informatie activiteiten. We dagen de lezer(es) uit zijn/haar wijnkennis en proefvermogen op peil te houden door lid te worden van de Verenigde Vinologen Nederland.  

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 500 vinologen die in 2019 vijfenveertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN