Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Piëmonte in Rotterdam 28 april 2019

Exclusief voor de leden van Verenigde Vinologen Nederland organiseert de VVN i.s.m. Nijhuis Consultancy & Services op zondag 28 april 2019 een middag gewijd aan Piëmontese wijnen in Rotterdam Hilton.

 

Lees meer

Datum Gala avond 9e lustrumfeest is 21 september 2019

Beste VVN-leden, voor uw informatie en agendaplanning: ons 9e lustrumfeest (45 jarig bestaan) zal plaatsvinden op 21 september as.

Lees meer

Winnaars Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2019

Bij de verkiezing in Michelinsterren-restaurant Brienen aan de Maas zijn de twee winnaars:

  • in de categorie Nederlands: Bergdorpje 2017 gemaakt door Wijngaard Sint Martinus 
  • in de categorie Buitenldands: San Vincenzo 2017 gemaakt door Anselmi en ingezonden door Vinites

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Masterclass Westkust van de Verenigde Staten (3-luik)

De westkust van de Verenigde Staten van Amerika is een walhalla voor de wijnliefhebber. In Nederland vaak moeilijk verkrijgbaar en/of duur, maar laat onverlet dat hier wijnen worden gemaakt van absoluut topniveau. Niet alleen in de bekende gebieden zoals Napa en Sonoma maar ook in andere delen van California, en de staten Oregon en Washington State.

De cursus is als een geheel te boeken, maar je kunt je ook inschrijven voor de afzonderlijke modules. Alle modules worden op een donderdagavond in april gehouden.

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN